TCHIBO
TCH11

4046234654516

karakteres ízű
testes finom kávé
zöld citromra emlékeztető ízjegyekkel

A Colombia telt ízű caffè crema friss karakterrel. Az egyenletes trópusi éghajlatnak köszönhetően a kávécseresznyék egyedülállóan kíméletes érési folyamaton mennek keresztül, mely finoman fűszeres, leheletnyi citrusos aromát kölcsönöz a kávénak. A Tchibo által alkalmazott egyedi pörkölés, kifejező ízének tökéletes kibontakozását teszi lehetővé.

Elkészítés:

Colombia a Cafissimo kapszulás kávéfőző rendszerhez. Minden egyes kapszula pontosan kimért, finomra őrölt, egy csésze ízletes Colombia kávéhoz való mennyiséget tartalmaz. Egyszerűen csak a Tchibo Cafissimo készülékbe kell helyezni – egy gombnyomás és máris kész a kávé.

Légmentesen zárt kapszulák:

Az aromazárt kapszuláknak köszönhetően minden egyes csésze kiváló minőségű kávét garantál fogyasztójának. Míg más rendszerek esetén a frissen őrölt kávé mintegy 1.000 aroma-összetevője gyorsan elillan, a Tchibo Cafissimo légmentesen zárt kapszulái megőrzik a kávé csodálatos aromáját, mely így kizárólag a főzési folyamat során bontakozhat ki.

A kapszulák előnyös tulajdonságainak rövid áttekintése:

  • Gyors és tiszta elkészítés
  • Tökéletesen szabályozott kávémennyiség
  • Friss aroma a légmentesen zárt kapszuláknak köszönhetően
  • Felhasználásra kész kiszerelés
  • Tökéletes gőznyomás a Colombia kapszulához (közepes nyomás = sárga kávékapszula = sárga színnel jelölt gomb)

Minőség & felelősség:

100% Tchibo Arabica:
A Colombia-hoz a Tchibo kizárólag a magaslatokon fekvő, legkiválóbb termőterületekről származó arabica kávéfajtákat válogatjuk össze, melyek a kiválasztott földrajzi helyen lassabban érnek, ezáltal pedig több idő jut az egyedülállóan sokféle, több mint 800 aroma kifejlődésére. Ezek közül a magaslatokon termő arabica kávébabok közül csak a legtökéletesebbeket használjuk fel: az érett, nagy és kifogástalan kávészemeket.

Tartalom: 10 db kávékapszula
Ízintenzitás: 5
8 g/kapszula

Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás alján