IRobot
5060359289292

5060359289292
24 hónap

A Roomba s9+ egy igazi mestermű: robotporszívó luxus formatervezéssel, szélesebb AeroForce tisztítókefékkel, Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő rendszerrel és Power Boost- megnövelt szívóerő szőnyegen funkcióval, ami 40x nagyobb teljesítményt ad. Mindezeken túl a Roomba s9 kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal, így a tiszta padló garantált.

A Roomba s9+ egy igazi mestermű, luxus formatervezéssel, szélesebb AeroForce tisztítókefékkel, Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő rendszerrel és Power Boost megnövelt szívóerő szőnyegen funkcióval, ami 40x nagyobb teljesítményt ad a 600-as sorozat modelljeihez képest. Mindezeken túl a Roomba s9 kommunikál a Braava jet m6 felmosó robottal.

 

Új design, szélesebb tisztítófejek

Az új D-formájú robot, a 30%-kal szélesebb AeroForce , egymással szemben forgó tisztítókefék biztosítják a robotnak, hogy hamarabb végezzen akár nagyobb területen is. A speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában például a bútorok körül, falak, szegélyek mentén és a sarkokban.

 

iAdapt 3.0 navigáció

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a robot maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek mentén és a bútorok körül. Az intelligens Imprint feltérképezés, a vSLAM® technológia valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletesen navigáljon és megtisztítson minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. A feltérképezés után az applikáció keresztül Ön zónákat határozhat meg a lakásban, elnevezheti őket és ennek megfelelően programozhatja a takarítást. A robot 10 különféle térképet tud megjegyezni és tárolni.

 

Power Boost megnövelt szívóerő szőnyegen funkció

A Roomba s9 + egyértelműen felismeri amint szőnyegre ér és abban a pillanatban 40x hatékonyságra növeli a szívóerejét a Power Boost funkciónak köszönhetően*. A Power Boost funkció az iRobot HOME alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely lehetővé teszi a porszívó teljesítmény beállítását 4 különböző üzemmódban.

 

Imprint Link okos kapcsolódási funkció a felmosó robothoz

A Braava jet m6 képes kommunikálni a Roomba "s" és "i" sorozatú robotporszívóival. Ennek a forradalmian új technológiának köszönhetően először a Roomba robotporszívó elvégzi a porszívózást és automatikusan küld egy értesítést a Braava jet m6 felmosó robotnak, hogy elkezdheti a felmosást az adott területen.Így, a két okos robot, az Ön beavatkozása nélkül kitakarítja a lakást, ezáltal tökéletes kényelmet biztosít Önnek.

 

Clean Base rendszerbe ürítés

A Roomba s9+ automatikusan üríti a portartályát, amikor az megtelt. A lezárt porzsák a szennyeződésgyűjtő rendszerben 30 alkalomnyi takarításig tárolja a port, ez azt jelenti, hogy Önnek egy évben kb 6 alkalommal kell azt cserélni.

 

Forgó oldalkefe

A roboton található egyedileg kialakított oldalkefének 5 karja van, ami segít a bútorok lába körül, szegélyeknél és sarkokban a tökéletes tisztaság elérésében.

 

Először a porszívó robot, majd a felmosó van bevetésen

A Roomba kitakarítja az Ön egész otthonát, a Clean Base™ szennyeződésgyűjtő és töltőállomásnak köszönhetően automatikusan kiüríti a portartályát, és küld egy üzenetet a robotnak, hogy végzett ezzel a művelettel.

 

 

Prémium funkciók

Automata portartály ürítés a CLEAN BASE™ állomáson

iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezés funkcióval és fejlett vSLAM navigációval

Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között

Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer

Power Boost, erősebb szívóerő szőnyegen funkció

Határtalan tisztítandó felület

Keep Out Zone, kizárt helyek funkció

iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás

iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel

Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára

Javaslatok az allergiaszezon idejére

Takarítási Időzítés javaslatok

Halk takarítás

Megbecsült takarítási idő

Takarít, amíg Ön nincs otthon

 

 

Alapfunkciók

Intelligens takarítás programozás

Virtuális fal funkció

Minden típusú padló takarítása

Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer

Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer

Portartály telítettség kijelző

Öblíthető nagykapacitású portartály

Töltés takarítás közben

Li-ion akkumulátor

Leesés érzékelők

 

 

Csomag tartalma:

1x Roomba s9+

1x Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő

1x AeroForce®szűrő

1x Oldalkefe

2x Porgyűjtő zsák