IRobot
5060359287953

5060359287953
24 hónap

A Braava jet m6 felmosó robotban a legújabb tecnológia fejlesztések megtalálhatóak: a szabadalmaztatott iAdapt 3.0 navigáció, precíziós spriccelőfej, és a felmosás közbeni töltés, ha szükség van rá.

Alapfunkciók:

Virtuális fal funkció:

A virtuális fal használatával Ön kijelölhet a Roomba/Braava számára olyan területeket, amelyeket nem akar takarítani. Ilyen területek lehetnek az elektromos kábelek, vagy bármi törékeny tárgy a padlón. A virtuális fal funkció mellett tudja még aktiválni a Gyűrű funkciót is, ami egy védőzónaát alakít ki a terület körül, mint pl. a kisállatok vizes tálkája.

Felmos a falak, szegélyek mentén és a bútorok lába körül:

Braava jet m6 intelligensen, aprólékosan felmossa a tisztítandó felületet. Az új Edge Design kialakításnak köszönhetően könnyedén beér a sarkokba, bútorok körül takarít, szegélyek mentén és sarkokban is. Nem ütközik bele a bútorokba és felismeri, ha szőnyeg van előtte, ekkor megáll, megfordul és megkerüli azt.

Mosható törlőkendők:

Többször használható, mosható, környezetbarát tisztítókendők - felmosáshoz, nedves és száraz törléshez.

Határtalan tisztítandó felület:

Nincs határa a takarítandó felületnek. Minden típusú otthonban kiválóan megállja a helyét. Kitakarít nagyobb házakat, apartmanokat, kisebb lakásokat. Ha az akkumulátora takarítás közben merülni kezd, akkor a Roomba feltölti magát a dokkolóállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol a töltés előtt abbahagyta.

Prémium funkciók:

Precíziós szórófej:

A Braava precíziós szórófejjel van felszerelve, amely viezt spriccel a padlóra. A speciális érzékelők biztosítják, hogy a fúvókák ne kerüljenek a szőnyegre, bútorokra, vagy a falakra és lépcső alatti területekre. A Brava jet® felmosófolyadékkal még hatékonyabban távolíthatja el a szennyeződést, és friss illatot is kölcsönöz a lakásnak.

Töltőállomás:

A Braava jet m6 az első felmosó robot, amely tkaarítás közben visszatér a töltőállomásra, majd miután feltöltötte magát folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta. Mindezen túl a tisztítófej töltés közben nem kerül kapcsolatba a padlóval.

iRobot OS applikációról vezérelhető takarítás:

Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot OS alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

Okos és hatékony takarítás:

A Braava kétféle takarítási módot ismer. Szárazon és nedvesen töröl. A száraz törlés eltávolít mindenféle port, hajat, apró szemcsét a kemény padlóról, a nagyobb méretű padlók esetében is. A mikroszálas törlőrongy a takarítás után könnyen tisztítható. Száraz törlés esetén a Braava hosszú egyenesek mentén pásztázza végig a szobát, egymás után több ízben. A nedves törlés pedig maradéktalanul tisztává varázsolja a padlót. A Braava megfontolt mozgásának köszönhetően nagyon hatékony. Először jobbra, majd felfelé, utána balra, majd újra felfelé, valamint lefelé is kétszer töröl.

iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel:

A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően az új Braava jet m6 tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően a robot megtanulja a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között:

Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba robotporszívó könnyedén kapcsolódik a Braava jet m6 felmosó robothoz: ez azt jelenti, hogy amikor porszívózás befejeződött, a robotporszívó küld egy értesítést a felmosó robotnak és elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítási folyamatot a robotok egyeztetik egymás között, úgy, hogy Önnek nem is kell jelen lennie.

Emlékeztet a kisállatok vedlési szezonjára:

Vedlési szezon közeledik? Semmi baj, az iRobot OS javasol majd erre is extra tisztítást.

Javaslatok az allergiaszezon idejére:

Kövesse nyomon azon időszakokat, amelyek extra takarítást igényelnek például a pollenek, por vagy egyéb szálló por miatt.

Takarítási Időzítés javaslatok:

Az Ön szokásai, életvitele alapján az iRobot Genius javasol takarítási ciklusokat, pl. annak függvényében, hogy mikor takarít legtöbbet és azt beépíti a programok közé.

Halk takarítás:

A robot nem takarít, amikor egy kizárt zónába kerül, így takarít meg energiát és minimalizálja a zajt.

Megbecsült takarítási idő:

Megmutatja előre a takarítás becsült idejét még a takarítás megkezdése előtt.

Takarít, amíg Ön nincs otthon:

Az iRobot Genius mindig gondoskodik a tiszta otthonról, akkor is ha Ön nincs otthon, és ha nincs Smart Home az otthonában.