Termékleírás

A BISSELL®CrossWave® C3 Select készülékkel egyszerre porszívózhat, felmoshat és száríthat. Biztosítja a nedves és száraz szennyeződések erőteljes elszívását. Kiválóan alkalmas kemény padlók és szőnyegek rendszeres tisztítására több felületen, valamint ideális a padlót érintő kis és nagy szennyeződések kezelésére. Az elektronikus ujjvezérlők lehetővé teszik az azonnali váltást a felületek között, és kiengedheti az Önnek szükséges mennyiségű vizet. A megszokott vizes felmosótól eltérően a két tartályos technológiának köszönhetően a tiszta és szennyezett vizet elkülöníti. Így a CrossWave® C3 Select készülékkel mindig tiszta oldattal moshatja fel a padlót. A FreshStart™ szagkezelő rendszer azt jelenti, hogy az antimikrobiális kefehenger és a szűrő folyamatosan dolgozik, hogy megakadályozza a szagokat és megőrizze a friss illatot. A mellékelt Natural Multi-Surface Pet padlótisztító oldat (1 l) eltávolítja szagokat és friss illatot teremt otthonában. Miután befejezte a padló takarítását, az öntisztító ciklus nem csak a görgős kefét tisztítja meg, hanem a gép belsejét is, így takarítás után kevesebbet kell a gép tisztításával bajlódnia.

  • Kéttartályos technológia: Ez az eszköz kéttartályos rendszerrel rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy a tiszta vizet és a folyadékot (0,82 l) a piszkos víztől (0,62 l) két független víztartály segítségével elkülönítse, így mindig tiszta vízzel takaríthat.
  • Többfelületű tisztítás: A BISSELL CrossWave C3 Select 3 az 1-ben porszívó kiválóan használható csempéken, tömített fapadlókon, laminált padlókon és szőnyegeken. Könnyen és hatékonyan felporszívózza és feltörli a padlót, felszívja a kiömlött szennyeződéseket és eltávolítja a foltokat.
  • Automatikus öntisztító: Az automatikus öntisztító minden használat után egy gombnyomással kiöblíti a szennyeződést, a hajszálakat és a törmeléket a kefehengerről. Minimálisra csökkenti a takarítás utáni tisztítást és segít fenntartani a teljesítményt.
  • Szagkezelő rendszer: Az innovatív FreshStart szagkezelő rendszernek köszönhetően a CrossWave belseje tiszta marad, és segít a teljesítmény maximalizálásában. A készülék tartalmaz egy antibakteriális szűrőt és kefehengert. A legjobb eredmény érdekében használja a Fresh start tisztító oldattal.
  • 1 literes természetes tisztítóoldat (tartozék): tisztítsa meg padlóit a Crosswave  3 az 1-ben nedves és száraz felületekre használható porszívóval és a kompatibilis, természetes alapon készült tisztítóoldattal a még jobb tisztítási eredményért.
  • BISSELL eredeti tartozékok: a legjobb tisztítási eredmény érdekében kombinálja a CrossWave C3 Select-t a BISSELL 3096, 3556 és 1789L tisztítóoldatokkal, valamint a 3648, 3645, 1868F, 1934F és 2519 kompatibilis tartozékainkkal.