N8WERK
4052926000585

4052926000585
24 hónap

Sokoldalú: forrólevegős sütő, grill és fritőz kombinációja

Alacsony zsírtartalmú: fritőz (3 literes kapacitás) forró levegő keringetésével főz

12 program: sült krumplihoz, szárnyasokhoz, csirkeszárnyakhoz, kolbászokhoz stb.

Digitális vezérlőpanel érintőkijelzővel: mutatja a programokat, a főzési időt stb.

Rugalmas beállítás: időzítő funkcióval 60 percig és automatikus kikapcsolással

Leírás

A zsírszegény sütés örömére!

Az N8WERK forrólevegős fritőz a gyorsan keringő forró levegő és a fűtőelem kombinációjával gyorsan és kíméletesen főzi meg az ételeket, a hagyományos készülékeknél lényegesen kevesebb energiafogyasztással és hozzáadott zsírral. Például mélyhűtött hasábburgonyát készíthet további olaj nélkül. A sütési funkció mellett 5 másik funkció közül választhat: Sütés, grillezés, sütés, melegítés és melegen tartás.

A gyors vacsorához az N8WERK forrólevegős fritőz 12 előre beállított programot is kínál az Ön által kiválasztott ételek sikeres elkészítéséhez: sült krumpli, sütés (beleértve a muffinokat is), burgonya/édeskrumpli, sütemények, quiche/torták, diófélék, baromfi, csirkeszárny, hal, garnélarák, steak, kolbász.

Egyszerűen válassza ki a kívánt programot az érintőkijelzőn keresztül, és hagyja, hogy az N8WERK fritőz válassza ki a megfelelő hőmérsékletet és elkészítési időt. Ezután egy jelzőhang jelzi, ha az étel elkészült. Egyszerű és zsírszegény mélyhűtött sütés a lényegre. A Midnight Black Edition N8WERK forrólevegős sütővel.