Candy
8059019003429

8059019003429
24 hónap

Beépíthető szárítógép

A Candy intelligens és helytakarékos megoldást kínál akár 7 kg ruhanemű szárítására. A beépített szárítógépek sorozata olyan csatlakozási rendszerrel is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonon keresztül kommunikálhass készülékeiddel, bárhol is legyenél.

 

NINCSENEK HATÁROK

Lehetővé teszi a szárító- és a mosógép vagy egyéb készülékek egyidejű használatát, az áramkör túlterhelésének veszélye nélkül.

 

Hosszabbítsd meg szárítógéped élettartamát

Tartsd ellenőrzés alatt szárítód egészségi állapotát, és szerezz gyakorlati tanácsokat, hogy az esetleges problémákat saját magad is meg tudd oldani. Az ellenőrző ciklus futtatásával ellenőrizheted a szűrők, az ajtózár, a szárítórendszer, a motor, a hűtőszellőzés és a vízgyűjtő rendszer állapotát. Hiba esetén az simply-Fi App azonosítja a hibát, és segít a megoldás megtalálásában.

 

GYEREKJÁTÉK A VASALÁS

Csökkentsd a vasalási időt akár a felére a Super Easy Iron funkciónak köszönhetően. Az intelligens rendszer érzékeli a megfelelő nedvességszintet, és a speciális váltakozó dobmozgás csökkenti a gyűrődéseket és a ruhák összegabalyodását.

 

Óriási kényelem a kezedben

Az EasyCase egy könnyen eltávolítható tok a szárító ajtajában, amely összegyűjti a szárítási ciklusban használt vizet, így újra felhasználható más célra, például vasaláshoz vagy növények öntözéséhez. Ez az egyedülálló tartozék ergonomikus formával és továbbfejlesztett szerkezettel rendelkezik, így könnyebben kezelhető, eltávolítható és bárhová hordozható.

 

NE FÁJJON A DEREKAD

Ez a megoldás garantálja a maximális kényelmet minimális erőfeszítéssel, amikor szárítod a ruháidat: a szárító ajtaja magasabban van elhelyezve. Búcsúzz el a derékfájástól, amikor beteszed és újra kiveszed a ruhaneműt, a hagyományos modelleknél 3,5 cm-rel magasabbra heyezett ajtónak köszönhetően.

 

MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG

Az új Candy szárítógép egyszerűbbé teszi a napjaidat – ennek érdekében a szárítási ciklusokat preferenciáidtól függően, akár 24 óráig késleltetheted. Ezzel a beállítással akár éjszaka is elindíthatod a ciklust, előnyben részesítve az éjszakai áramot és ezáltal az alacsonyabb fogyasztást, vagy például akkorra időzítheted, amíg a munkahelyeden vagy, hogy az összes ruhadarab megszáradjon, mire hazaérsz.

 

JÓ KEZEKBEN A GYAPJÚ

Új szárítógéped tudja kezelni a gyapjúból készült ruhadarabokat is, hőmérséklet-szabályozással és speciális dobmozgással. Ez azt jelenti, hogy nem kell tartanod a legkényesebb tárgyaid megrongálódásától: egyszerűen állítsd be a Woolmark által jóváhagyott gyapjúprogramot, és a szárító megakadályozza a bolyhosodást azáltal, hogy korlátozza a ruhák közötti súrlódást és gondosan szabályozza a hőmérsékletet.

 

Műszaki adatok  

FŐ JELLEMZŐK

 

Modellnév

BCTD H7A1TE-S

EAN kód

8059019003429

Beépíthető / Szabadon álló

Beépíthető

Szárító típusa

hőszivattyús

Szárítási kapacitás (kg)

7

TECHNIKAI JELLEMZŐK

 

Motor

AC

Kapcsolódás

Távezzérlés és extra tartalom (WiFi)

IoT App

hOn

Dob anyaga

Galvanizált

Dob mérete (l)

99

Víztartály elhelyezése

Ajtóban

Kijelző

5 digit display

Feszültség (V)

220-240

Csatlakozó

Európai

PROGRAMOK ÉS FUNKCIÓK

 

Programok száma

15+1

Woolmark jelzés

Igen

Késleltetett indítás

Igen (1-24 ó)

Program vége jelzés

Igen

Szárazsági fok választható

Igen

Száradási idő választó

Igen

Nedvességérzékelő

Igen

Blokkolt szűrő mutató

Igen

Teljes tartály jelző

Igen

KÜLSŐ JELLEMZŐK

 

Ajtó

Átlátszó, Easy Case víztartállyal

Szín

fehér

Ajtó színe

fehér

Foganytú színe

fehér

TELJESÍTMÉNY

 

Energiahatékonysági osztály

A+

Éves energiafogyasztás (kWh)

269

Kondenzáció energiahatékonysági osztálya

B

Energiafogyasztás teljes terhelésnél

2,25

Energiafogyasztás részleges terhelésnél

1,2

MÉRETEK

 

Magasság (mm)

850

Mélység (mm)

492

Mélység (fedőlap és ajtó nélkül, mm)

465

Bruttó súly (kg)

39

Nettó súly (kg)

37,5