Candy
8059019040516

8059019040516
24 hónap

Szabadon álló, 9 kg, 1600 ford./perc, A energiaosztály, antractiszürke, 15+1 program,
M x M x S (cm) 60x53x85
Candy RapidÓ PRO: az igazi profik segítője

RapidÓ PRO

A RapidÓ PRO a leggyorsabb mosógép, amely kiemelkedő mosási eredménnyel időt takarít meg: az innovatív Speed-Drive Motornak és a Quick&Clean rendszernek köszönhetően mindössze 39 perc alatt képes egy teljes töltetet kimosni anélkül, hogy csökkenne a tisztítási hatékonyság. Az innovatív Steam Hygiene Plus program, amely a BAF (British Allergy Foundation) által tesztelt és jóváhagyott, biztosítja a textíliák mélytisztítását.

 

KÉNYELEM

A Candy RapidÓ PRO innovatív, ergonomikus kialakítását úgy fejlesztettük ki, hogy a mosás stresszmentes legyen. A piacon a legnagyobb és legmagasabban elhelyezett ajtóval rendelkezik, amely erőfeszítés nélkül, egyszerűvé teszi a be- és kipakolást.

 

HIGIÉNIKUS GŐZ PROGRAM

A RapidÓ PRO a Steam Hygiene Plus* programmal érkezik, amely a gyűrődések csökkentésére, a vasalás egyszerűsítésére, valamint a szagok és allergének eltávolítására szolgál. Ez az innovatív ciklus 60°C-os hőmérsékletet ér el és tart fenn, és a gőzt erőteljes öblítéssel kombinálja, így biztosítva a higiénikus mosást és allergénektől mentes ruhákat. *A BAF által tesztelt és jóváhagyott

 

GYORSPROGRAMOK

A RapidÓ PRO a gyorsprogramok teljes tárával lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg és azt a legjobban kedvelt dolgokra fordíthassa. Az új Speed Drive Motornak köszönhetően akár 50%-kal csökkentheti a mosás idejét anélkül, hogy le kelljen mondania a legjobb mosási eredményekről.

 

VASALÁSKÖNNYÍTŐ 39 PERCES PROGRAM

A RapidÓ PRO Easy Iron Plus 39’ programmal rendelkezik, hogy a gőz mélyen behatolhasson a ruhákba, ellazítva a szálakat. 3 különböző intenzitási fokozattal rendelkezik, csökkenti a gyűrődéseket, csökkentve a vasaláshoz szükséges időt.

 

GYORSTISZTÍTÁS

Az exkluzív Quick&Clean technológia egyetlen, erősen koncentrált oldatba keveri össze a vizet és a mosószert. A készülék nagynyomású sugárral permetezi be az oldatot a dobba, amely így mélyen behatol a szövetek szálaiba. Ez az új technológia megnöveli a mosószer mosási teljesítményét, ezáltal csökkenti a normál mosási hőmérsékletet: 20°C-on 40°C-os mosási eredményt, 40°C-on 60°C-os mosási eredményeket, 60°C-on pedig igazán mélytisztítást érhet el az erősen szennyezett textíliáknál.

 

TALÁLJA MEG AZ IDEÁLIS PROGRAMOT

A megfelelő mosási ciklus kiválasztása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Snap & Wash funkciónak köszönhetően megtudhatja, hogy melyik program a legmegfelelőbb a szennyes mennyiségéhez, típusához és színéhez, mindössze egy pillanat alatt, okostelefonja segítségével.

 

hOn APPLIKÁCIÓ

Készüljön fel, hogy forradalmasítsa életét a hOn App segítségével. Hogyan? Lehetővé teszi, hogy több, mint 60 ciklus közül válasszon minden anyagtípushoz, hasznos tippeket ad a folteltávolításhoz és a megfelelő mennyiségű mosószerhez. Ezenkívül lehetővé teszi a hatékonyság és a fogyasztás folyamatos nyomon követését, és javaslatokat ad ezek optimalizálására. Hozzáférhet az önkarbantartási műveletekhez is, amelyekkel megelőzheti a meghibásodásokat és meghosszabbíthatja gépe élettartamát, hogy az évekig kiváló teljesítményt biztosítson. Mindezt azzal a nyugalommal, hogy okostelefonjáról bármikor irányíthatja készülékét és szabályozhatja a mosás állapotát, még akkor is, ha Ön épp nincs otthon.

 

TÖKÉLETES EREDMÉNYEK

A Speed-Drive Inverter innovatív és tartós szénkefe nélküli motor képes akár 50%-kal növelni a tisztítási teljesítményt (egy univerzális sztenderd motorhoz képest), miközben csökkenti az energiafogyasztást és a bosszantó mosógép rázkódást.

 

A ENERGIAOSZTÁLY

Ez az A energiaosztályú mosógép az új EU energicímke energiaosztály besorolásokkal van összhangban és a G energiaosztályhoz képest legalább 51% -kal kevesebb energiát fogyaszt, ezzel energiát és pénzt takarít meg, ráadásul környezetbarátabb.

 

MŰSZAKI ADATOK:

MODELL NÉV RP 696BWMRR/1-S
Termékkód 31018695
EAN kód 8059019040516
Energiaosztály 2021 A
Kapacitás (kg) 9
Centrifuga (RPM) 1600
Mix Power System - speciális mosószer befecskendezési rendszer a hatékonyabb mosásért igen
Kapcsolódás Wi-Fi + Bluetooth
Kijelző típusa Érintő, ajtó felett
Késleltetett indítás Igen (1-24 óra)
Szín Antracit
Motor típusa Szénkefe nélküli inverter
Programok száma 16
Programok száma - applikációban 8000+
Baba program Igen
Kézi mosás program Igen
Gyorsprogramok igen, 9
Aquaplus Igen
Könnyű vasalás opció Igen + Gőz
Centrifugálási hatékonyság B
Vízfogyasztás / ciklus (l) 46
Energiafogyasztás (kWh, 100 ciklusra) 49
Zajszint (mosás, dB) 51
Zajszint (centrifuga, dB) 78
Méret (Ma x Sze x Mé, cm) 85x60x60
Nettó súly (kg) 64
Bruttó súly (kg) 66
Garancia 2 év
Applikáción keresztül elérhető funkciók Hangvezérlés
Távvezérlés
Snap&Wash - kép alapján azonosítja be a mosnivalót és választja ki a megfelelő programot
Mosószer adag ajánló
Időjárás figyelmeztetés
Statisztikák, riportok
Karbantartás