Candy
8059019005768

8059019005768
24 hónap

Szabadon álló, 7 kg, 1200 ford./perc,
D energiaosztály, fehér, 16 program,
M x M x S (cm) 60x49x85

Smart Pro

Egyszerűbb a mosás a Candy Smart Pro segítségével: gyors ciklusok teljes sorát kínálja, hogy megtalálja a megfelelőt a mindennapi mosási igényekhez. Sokoldalú, gyors és megbízható - ez a mosógép a legjobb megoldás az idő és az energia leghatékonyabb kihasználására.

 

TÖRŐDJÖN MOSÓGÉPÉVEL

Az intelligens ellenőrzés funkcióval egyszerűbb karbantartani készülékét, ezáltal hosszabb élettartamot biztosíthat mosógépének. Az állapot ellenőrzésével figyelemmel kísérheti a készülék állapotát és információt kaphat róla. Hibajelzés vagy meghibásodás esetén az intelligens útmutató segít Önnek azonosítani a hibát és megoldást javasol.

 

MAXIMÁLIS FLEXIBILITÁS

Késleltetett indítással a mosási program akkor indul, amikor önnek A késleltetett indítás lehetővé teszi a mosási ciklus kezdetének programozását maximum 24 órás késleltetéssel. Nem kell többé aggódnia a gépben hagyott nedves ruhanemű által keltett kellemetlen szagok miatt.

 

ACTIVE MOTION TECHNOLÓGIA

Az új ACTIVE MOTION TECHNOLÓGIA fokozza a mosószer tisztítási hatékonyságát azáltal, hogy a dob forgási sebességét több fokozattal emeli, lehetővé téve a mosási eredmények javítását, időt takarítva meg és csökkentve a gép rázkódását.

 

ELLENŐRZÉS

A My Statistics statisztikáknak köszönhetően ellenőrizheti a leggyakrabban használt programokat, és megtanulhatja, hogyan optimalizálhatja mosási szokásait.

 

SIMPLY-Fi

A Candy SmartPro termékcsalád az új Simply-Fi appot használja, amely további, egyedi funkciókat kínál, mint például tippek, hatékonyságnövelő funkció és WiFi távvezérlő funkció, amelyeknek célja a mosás még zökkenőmentesebb és kényelmesebbé tétele.

 

SÚLYÉRZÉKELŐ

Minimalizálja a víz- és energiafogyasztást! A készülék automatikusan érzékeli a behelyezett ruhaneműk súlyát, és ahhoz mérten allítja be a felhasználandó víz- és energia mennyiségét.

 

GYORSPROGRAMOK

A Candy SmartPro mosógép 9 gyorsprogramot kínál, amelyek időtartama kevesebb egy óránál. Ezekkel időt takaríthat meg és biztos lehet abban is, hogy mindig tökéletes mosási eredményt ér el.

 

D ENERGIAOSZTÁLYÚ

Ez az D energiaosztályú mosógép az új energiaosztály besorolásokkal van összhangban és a G energiaosztályhoz képest legalább 24% -kal kevesebb energiát fogyaszt, ezzel energiát és pénzt takarít meg, és sokkal környezetbarátabb.

 

MŰSZAKI ADATOK:

MODELL NÉV CSO 1275TBE
Termékkód 31010527
EAN kód 8059019005768
Energiaosztály 2021 D
Kapacitás (kg) 7
Centrifuga (RPM) 1200
Mix Power System igen
Kapcsolódás WiFi + BT
Kijelző típusa Érintő
Késleltetett indítás Igen (1-24 óra)
Szín Fehér + fekete ajtó
Motor típusa Hagyományos
Programok száma 16
Baba program Igen
Kézi mosás program Igen
Gyorsprogramok 14', 30', 44', 59'
Súlyautomatika / töltöttség szenzor Igen
Könnyű vasalás opció Igen + gőz
Centrifugálási hatékonyság B
Vízfogyasztás (l) 41
Energiafogyasztás (kWh/100 ciklus) 69
Zajszint osztály 58
Zajszint (centrifuga, dB) 79
Méret (Ma x Sze x Mé, cm) 85x60x52
Nettó súly (kg) 61
Bruttó súly (kg) 63
Garancia 2 év