Candy
8059019017020

8059019017020
24 hónap

Fa polcok
Extra tartalom az applikációban
Tökéletes tárolási pozíció
Digitális kijelző
Állítható magasságú lábak
LED világítás
Tökéletes tárolási körülmények

DiVino

A Candy bemutatja a DiVino termékcsaládot, a 7–46 palackos borhűtőket, amely ötvözi a stílust a praktikummal. Kísérje ételeit mindig alkalomhoz és ételhez illő borral, és jó társaságában fogyasszon el egy pohárral családjával és barátaival. A DiVino borhűtők 50 és 80% közötti páratartalmat biztosítanak, és garantálják, hogy borát mindig a megfelelő hőmérsékleten tárolják, akárcsak egy igazi borospincében.

 

FA POLCOK

A belső fa polcok a funkcionális dizájnt szolgálják és biztosítják, hogy a borosüvegek a megfelelő helyzetben legyenek tárolva, csökkentve a rezgést.

 

hOn APPLIKÁCIÓ A VIVINO-VAL

A hOn a VIVINO-val, a világ legnépszerűbb bor applikációjával együttműködve kifejlesztett új okos alkalmazás lehetővé teszi, hogy extra tartalmat töltsön le a borok mellé. A „SNAP MY WINE” funkcióval beolvashatja a bor címkéjét. Ezután az applikáció felismeri a címkét és automatikusan hozzáadja az információkat, például a borászat nevével, a szőlő fajtájával és az előállítás évével. Palackjának beolvasásával felfedezheti az egyes borok Vivino felhasználói értékelését is. Ezenkívül a hOn App segít felfedezni a legjobb borok és ételek párosítására vonatkozó javaslatokat, illetve tippeket és trükköket a legkönnyebb borkezeléshez.

 

TÖKÉLETES POZÍCIÓ

A palackok helyes pozíciója a polcokon garantálja a bor tárolásának tökéletes módját, mivel a ferde elhelyezésnek köszönhetően a parafa dugó mindig nedves, megakadályozva a kiszáradást és a bor minőségének romlását.

 

DIGITÁLIS HŐMÉRSÉKLET-BEÁLLÍTÁS

Az állandó hőmérséklet biztosítása a bor tökéletes tárolásának titka. A digitális kijelző lehetővé teszi, hogy mindig a pontos kívánt hőmérsékletet állíthassa be.

 

ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ LÁBAK

Az állítható magasságú lábaknak köszönhetően a borhűtő magasságát igényeinek megfelelően állíthatja be.

 

LED VILÁGÍTÁS

A LED izzók kiváló láthatóságot biztosítanak az összes polcon, hosszabb az élettartamuk és 15-ször kevesebb áramot fogyasztanak, mint a szokásos izzók.

 

MINIMÁLIS REZGÉS ÉS ZAJSZINT

A kiváló minőségű kompresszornak köszönhetően a rezgések minimalizálva vannak, és az alacsony zajszinttel együtt garantálják a tökéletes tárolási körülményeket.

 

MÉRETEK:

Magasság (mm): 813
Szélesség (mm): 595
Mélység (mm): 562
 
Bruttó súly (kg) 53,35
 
Nettó súly (kg)  48,84