Candy
8059019021621

8059019021621
24 hónap

Szabadon álló, 1 zóna, 41 palack,
Extra tartalom, LED világítás,
G energiaosztály,
M x M x S (mm) 490x550x845

DiVino

A Candy bemutatja a DiVino-t, a 21, 41 és 72 palackos borhűtők új termékcsaládját, amely ötvözi a stílust a praktikummal. Kísérje ételeit minden alkalomra megfelelő borral, vagy fogyasszon el egy pohárral kellemes társaságban. A DiVino borhűtőkben 50% és 80% közötti a páratartalom, ezzel garantálva, hogy borát mindig a megfelelő hőmérsékleten tárolja, akárcsak egy borospincében.

 

hOn APPLIKÁCIÓ A VIVINO-VAL

A hOn a VIVINO-val, a világ legnépszerűbb bor applikációjával együttműködve kifejlesztett új okos alkalmazás lehetővé teszi, hogy extra tartalmat töltsön le a borok mellé. A „SNAP MY WINE” funkcióval beolvashatja a bor címkéjét. Ezután az applikáció felismeri a címkét és automatikusan hozzáadja az információkat, például a borászat nevével, a szőlő fajtájával és az előállítás évével. Palackjának beolvasásával felfedezheti az egyes borok Vivino felhasználói értékelését is. Ezenkívül a hOn App segít felfedezni a legjobb borok és ételek párosítására vonatkozó javaslatokat, illetve tippeket és trükköket a legkönnyebb borkezeléshez.

 

MECHANIKUS VEZÉRLÉS

A mechanikus vezérlőrendszernek köszönhetően a borhűtő hőmérsékleti szintjét könnyen beállíthatja 1-től (alacsony teljesítmény) 6-ig (max. teljesítmény).

 

KRÓMOZOTT POLCOK

A rozsdamentes acélból készült krómozott polcok a modern dizájn és a sokoldalúság ötvözete. Ezeken a polcokon akár 4 palackot is tárolhat.

 

MINIMÁLIS REZGÉS ÉS ZAJSZINT

A kiváló minőségű kompresszornak köszönhetően a rezgések minimalizálva vannak, és az alacsony zajszinttel együtt garantálják a tökéletes tárolási körülményeket.

 

ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ LÁBAK

Az állítható magasságú lábaknak köszönhetően a borhűtő magasságát igényeinek megfelelően állíthatja be.

 

A STÍLUS ÉS A FUNKCIONÁLITÁS TÖKÉLETES KOMBINÁLÁSA

A Candy tudja, hogy fontos, hogy a stílust és a funkcionalitást egyetlen készülékben ötvözni, és ezért nagy erőfeszítéseket tett a DiVino borhűtőjének minden apró részletének megtervezésében. Tökéletesen illeszkedik a konyha, a nappali vagy az iroda stílusához. Elegáns dupla üvegajtója lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt ellenőrizze a készleten lévő palackokat, miközben megvédi őket az UV-sugarak potenciálisan káros hatásaitól. A hűtő belsejében található LED világítás biztosítja az optimális láthatóságot, így az ajtó kinyitása és a belső hőmérséklet emelése nélkül azonosíthatja a szükséges palackot.

 

G ENERGIAOSZTÁLY

Az új energiacímke szerint ez a borhűtő a G energiaosztályba tartozik.

 

MEGFORDÍTHATÓ AJTÓNYITÁSI IRÁNY

Annak érdekében, hogy jobban illeszkedjen lakásába, a borhűtő ajtajának nyitási iránya megváltoztatható.

 

MŰSZAKI ADATOK:

MODELL NÉV CWC 150 EM/N
Termékkód 34004515
EAN kód 8059019021621
Típus Borhűtő
Energiaosztály 2021 G
Kapacitás 41 palack
Ajtó típusa UV fény elleni védelemmel
Szín Fekete
Fogantyú Rejtett
Vezérlés Mechanikus
Kapcsolódás -
Világítás LED
Polcok száma 6+1
Polcok anyaga Króm rács
Hőmérséklet 7°-18°
Éves energiafogyasztás (kWh) 158
Zajszint (dB(A) 39
Megfordítható ajtónyitási irány nem
Klíimaosztály N-ST
Méret (Ma x Szé x Mé), mm 845x490x550
Bruttó súly (kg) 32
Nettó súly (kg) 29
Garancia 2 év