Candy
8059019063287

8059019063287
24 hónap

Fresco

A Fresco vadonatúj, alulfagyasztós hűtő termékcsaládját Olaszországban tervezték, különböző méretekben, hogy könnyen illeszkedjen bármilyen konyhai stílushoz. A flexibilis rendszernek köszönhetően a hűtőszekrény belső része az igények szerint testre szabható, így a hűtőszekrény belső elrendezése frissíthető és átalakítható, amikor szüksége van rá. Sőt, a hOn applikációval a hűtőszekrény teljes potenciálját kihasználhatja, mind a WiFi-csatlakozású, mind az NFC-vel felszerelt modellekben.

 

Csökkentse a baktériumok elszaporodását és kerülje el a fagyképződést

Felejtse el a fagyasztó manuális leolvasztását! Az új Total No Frost technológia megakadályozza a dér- és jégképződést a fagyasztófiókok belsejében és a falain belül, és akár 94%-ban megakadályozza a penész és a baktériumok elszaporodását.

*A vizsgálati eredményeket egy független külső műszaki laboratórium bocsátotta ki, amely a Haier Group Total No Frost technológiás hűtőszekrényét hasonlítja össze a Haier csoport statikus technológiás hűtőszekrényével.

 

Okos funkciók világa

Miért ne használná ki teljesen a hűtőszekrénye adta lehetőségeket?

Töltse le a hOn alkalmazást, és fedezze fel az okos funkciókat, amelyek leegyszerűsítik mindennapjait. Hasznos tippeket és tanácsokat kaphat okostelefonján keresztül, és élvezheti a számos hasznos funkciót, például a készlet asszisztenst, az okos ital asszisztenst és még sok más funkciót.

 

Ergonomikus és funkcionális fogantyú

Az új ergonomikus és funkcionális fogantyú illeszkedik az ajtó lekerekített éleihez, így a termék lágyabb megjelenést és jobb fogást biztosít.

 

Gyors telepítés

A megfordítható ajtónyitási iránynak köszönhetően bármilyen konyhai elrendezésbe beillesztheti hűtőszekrényét.

Lehetősége nyílik arra, hogy az ajtók zsanérjait a készülék bal vagy jobb oldalán helyezze el.

 

Hűtse le ételeit és italait gyorsan

Amikor gyorsan le kell hűteni ételeit és italait, csak kapcsolja be a Super Freezing vagy a Super Cooling funkciót, és a hűtőszekrény gyorsan eléri az optimális hőmérsékletet.

 

Csökkentse a fogyasztást akár 36%-kal

Az új energiacímke besorolás szerint ez a hűtőszekrény E energiaosztályú. A G-osztályú készülékekhez képest akár 36%-kal is csökkenti a fogyasztást, ezáltal pénzt takarít meg és kíméli a környezetet.

 

Tartsa frissen a gyümölcsöket és zöldségeket

A frissességszabályzóval ellátott nagy méretű Cool Box frissentartó rekesznek köszönhetően hosszú ideig frissen tarthatja gyümölcseit és zöldségeit, mindig a megfelelő páratartalom mellett.

 

Válassza ki a megfelelő hőmérsékletet

Állítsa be a hűtőszekrény hőmérsékletét 2°-ról 8°-ra, és aktiválja a Super Cool funkciót a belső kijelző segítségével.

 

Csökkentse a penész-spórák elszaporodását

Csökkentse a penész kialakulásának esélyét a higiéniai tömítésekkel, a speciális penészedésgátló kezeléssel mind a hűtő-, mind a fagyasztótömítéseken.

 

Egyszerűen állítható és testre szabható belső tér

Mozgassa polcait és ajtópolcait tetszése szerint, és élvezze az akár 100 különböző belső elrendezési kombinációt a teljes tárolási rugalmassághoz. Sőt, a Total No Frost Circle+-nak köszönhetően, amely minden sarokban egyenletes hőmérsékletet és páratartalmat tart fenn, ételeit bárhol tárolhatja a hűtőn belül. A biztonsági üveg polcok a vastagságuknak köszönhetően rendkívül biztonságosak és ellenállóak. Lekerekített és elegáns kialakításuknak köszönhetően könnyen tisztíthatók is, elkerülvén a szennyeződések lerakódását a résekbe.

 

Akár 40%-kal* tovább tartsa frissen ételeket, bárhol tárolja is.

A Total No Frost Circle + technológiának köszönhetően az állandó és homogén hőmérséklet, valamint a páratartalom garantált hűtőszekrénye minden polcán és sarkán. Az oldalsó légáramlás, amely az oldalsó nyílásokból érkezik, hosszabb ideig frissen tartja az ételt, bárhol tárolja is azt a hűtőszekrényen belül.

*Független külső műszaki laboratórium által kiadott vizsgálati eredmények, amelyek egy Total No Frost Circle + technológiás hűtőszekrényt hasonlítanak össze egy közvetlen áramlású technológiás hűtőszekrénnyel.

 

MŰSZAKI ADATOK:

MODELL NÉV CCE4T620EX
Termékkód 34005345
EAN 8059019063287
Típus Alulfagyasztós
Energiaosztály 2021 E
Teljes kapacitás (l) 377
Hűtő kapacitás (l) 258
Fagyasztó kapacitás (l) 119
Kapcsolódás hOn/WiFi
Szín Inox
Leolvasztás Total No Frost Circle+
Fogantyú Külső
Vezérlés Belső, elektronikus
Világítás LED
Polcok száma - hűtő 3+1
Polcok anyaga Üveg, ezüst kerettel
Frissentartó rekesz Igen
Rekeszek száma - fagyasztó 3
Éves energiafogyasztás (kWh) 264
Zajszint (dB(A) 38
Klímaosztály N
Funkció 1  
Funkció 2 Super Freezing
Hűtési idő áramkimaradás esetén 10
Tartozék Tojástartó
Tartozék Jégkocka tartó
Megfordítható ajtónyitási irány nem
Méret (Ma x Szé x Mé) 2000 x 595 x 658
Bruttó súly 77
Nettó súly 69
Garancia 2 év