Sharp
5903802465822

5903802465822
24 hónap

Legfontosabb tulajdonságok:

4K Ultra HD Android TV ™ (ANDROID 11)

HDR (nagy dinamikus tartomány)                                                                                                                                                                          

KÉPMÉRET 139 cm (55 ”)

HARMAN / KARDON HANGSZÓRÓ RENDSZER

Dolby Vision™ - cinema-inspired HDR

GOOGLE ASSISTANT

CHROMECAST BUILT-IN

BLUETOOTH

 

Az Android Smart Ultra HD 55FN2EA csatlakozási lehetőségek széles körét biztosítja. Az Android TV ™ olyan modern és intuitív szolgáltatást nyújt, mely sokkal több lehetőséget biztosít az ügyfelünk számára, mint a kizárólagos TV nézés. Ez sok az egyben, egy szórakoztató központ. A SHARP Android TV biztosítja a tartalmat, amelyet szeretne, amikor csak akarja. Az átlátható, jól szervezett menük révén könnyen megtalálhatja kedvenc alkalmazásait, és lejátszhatja kedvenc filmjeit, műsorait, játékait és zenéit. A legújabb Netflix produkciótól a Spotify lejátszási listáiig.

 

Ha HBO MAX-ot szeretné nézni, vagy arra kíváncsi, milyen lesz az idő? Csak kérdezze meg a TV-t. Az időjárás-előrejelzés nem fogja megszakítani a műsort. Az összes Google Assistant kompatibilis intelligens otthoni eszközt is vezérelheti.

 

A beépített Chromecast segítségével vezeték nélkül vihet át filmeket, zenét és sok mást telefonjáról, laptopjáról vagy más okoseszközeiről a SHARP Android TV-re. Csak koppintson eszközén a Chromecast ikonra és kezdje el tartalmai átvitelét.

 

 

harman / kardon® hangrendszer

Erőteljes mozi hang otthonában: A Harman egyedi tervezésű audiorendszere kiváló dinamikatartományt és precíz hangzást kínál, amely betölti a szobát. Ezáltal a televízió igazi élvezetet jelent a fül számára

Android TV felhasználói felület

A megtalálás jobb, mint a keresés. Testre szabhatja Android TV kezdőképernyőjét, hogy pontosan megmutassa a megtekinteni kívánt alkalmazásokat, filmeket és műsorokat. Mostantól megszakítások után folytathatja a filmnézést, új epizódokat indíthat vagy másik műsorba ugorhat anélkül, hogy oda-vissza kellene mennie. A go-to alkalmazással minden nagyon egyszerű.

4K / UHD felbontás

Egyszerűen lélegzetelállító élesség és szín: a 4K Ultra HD négyszer jobb, mint a full HD felbontás. Még régebbi filmeket vagy sorozatokat is példátlan tisztasággal tapasztalhat meg. Ezt biztosítja a modern képjavító technológia, amely bármilyen tartalmat 4K-ra optimalizál. Kompromisszumok nélküli mozi minősége bármikor otthon.

Google Assistant

Ennél nem lesz kényelmesebb: nyomja meg a távvezérlő Google Assistant gombját, és hangjával irányítsa a tévét. Kérjen például a Google-től izgalmas játékokat, vagy fedezzen fel nyílt, többjátékos játékokat. Még a csatlakoztatott intelligens otthoni eszközök, például a lámpák is vezérelhetők hanggal. Használhatja a TV-t feladatok kezelésére, naptárának megtekintésére, információk elérésére stb.

Active Motion 800

Nincs több elmosódás vagy életlenség : az Active Motion segítségével olyan élességgel élheti meg a mozgó képeket, amelyeket egyetlen hagyományos LCD TV sem adhat Önnek. Mi teszi a drámai különbséget? Nagy teljesítményű processzorok és kiváló LCD-kijelző, rövid válaszidővel. Tökéletes sportoláshoz, filmezéshez és akcióhoz.

ACE Pro Ultra Engine

A funkciók különbséget tesznek: Az AQUOS LED televíziók hatékony kétmagos képoptimalizáló rendszert használnak a kiemelkedő képminőség biztosítása érdekében. Ez a fejlett technológia elemzi és fokozza a bejövő videojeleket az éles és természetes megjelenés érdekében. Függetlenül attól, hogy filmeket, fotókat vagy videókat néz

SD kártyaolvasó

Annak ellenére, hogy ma már nagyon sok minden lehetséges az okostelefonnal: ön inkább digitális vagy 4K fényképezőgépet használ filmezéshez vagy fényképezéshez. Ezt a tartalmat nagy tévéjén töltheti le az SD-kártyaolvasóval, 4K vagy Full HD felbontásban. Ez a lehető legjobban megmutatja a részleteket, és otthon bemutathatja filmjeit és fotózásait.

Beépített Chromecast

Mobiltelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról közvetlenül a nagy TV-képernyőre: a beépített Chromecast segítségével átviheti kedvenc filmjeit, videóit, alkalmazásait, játékait és még sok minden mást, hogy mindent nagy formátumban élvezhessen. A nyaralásról készült fényképeket az

 

EGYÉB FONTOS TULAJDONSÁGOK:

 

 

HEVC / h.265 10 bites

Felkészülve a jövőre: ezzel a legújabb video kodekkel ma készen állsz a holnap sugárzási normáira. És amikor az akció elkezdődik, már a kezdetektől részt vehet a Sharp TV-vel.

 

DTS virtuális: X

Szórakozás a legmagasabb akusztikai szinten: DTS Virtual: X a hang érzetét kelti a feje magassága felett. Ez javítja a párbeszéd tisztaságát és fokozza a basszus hangzását. Csak dőljön hátra, és hagyja, hogy a TV hangszórói soha nem látott hangélményt nyújtsanak.

 

HDMI bemenetek

Csatlakoztassa, kész, induljon: a HDMI bemenetekkel mindenféle eszközt - Blu-ray vagy DVD lejátszókat, streaming dobozokat, digitális vevőket vagy játékkonzolokat - csatlakoztathat. Így filmek, zenék és játékok érhetők el a tévében.

 

Dolby Vision

A mozi ihlette ezt az innovatív technológiát, amely újra életre kelti a képeket. Ehhez fokozott fényerőt, kontrasztot, színt és részleteket használ. Az eredmények ultra-egyedi képek, olyan vibrálással,  amely megfeledkezik a filmek vagy sorozatok és a valóság közötti különbségről.

 

HLG

A Hybrid Log Gama, röviden HLG, minden modern tévéhez elengedhetetlen kellék. Ezzel a szabvánnyal kihasználhatja az optikailag kiváló minőségű HDR-tartalmak előnyeit, amelyeket a műsorszolgáltatók vagy a streaming szolgáltatók műholdas, kábeles vagy antennás úton továbbítanak.

 

Android TV távirányító alkalmazás

Távirányító? Felesleges! Ezzel az alkalmazással használhatja okostelefonját vagy táblagépét a tévé eléréséhez. Önön múlik, hogy a D-padot, az érintőpad módot vagy a hangfunkciót használja-e, vagy inkább a billentyűzet segítségével írja be a szöveget. Vagy akár ma, akár másként holnap, ahogy tetszik.

 

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Képátmérő:139cm

Felbontás: 3840 x 2160

Active motion: 800

Backlight:LED

Dinamikus kontraszt:1 000 000:1

HDR10, HLG

 

AUDIO RENDSZER

Hangszóró:Harman-Kardon

Audio teljesítmény:2x10W (8 ohm)

Hangrendszer:B/G, D/K, I, L, NICAM, A2

Hangbeállítások:Sound Equalizer

Audio dekoder:        Dolby Digital/Digital+/Dolby AC-4/

Audio kiemelés: DTS Virtual:X™

 

TUNER

TV rendszer ATV: PAL, SECAM

DTV: DVB-T/T2/C/S/S2+MPEG4 + H.265/HEVC(10-bit)

 

FUNKCIÓK

Operációs rendszer: Android 11

Előretelepített alkalmazások: Netflix, Youtube, Google Play Movies & TV, Google Play Store, Prime Video

Hbb TV

Chromecast/ Google Assistant hangvezérléssel

Bluetooth

WiFi        

Video rendszer: HEVC/H.265, MPEG4/H.264, VP9

USB Video: MKV, MP4, MOV, AVI, MPG, MPEG, 3GP, 3GPP, ASF, FLV, WEBM, VOB, DAT, TS, TRP, TP

USB Zene: MP3, M4A, AAC, AC3, EAC3, DTS, WAV, FLAC, LPCM

USB Fotó: JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF, MPO

USB Software Update

USB file system: FAT32/NTFS

HDMI-CEC

HDMI-ARC

Digitális programlista

 

CSATLAKOZÓK

4x HDMI (4K@60Hz (HDMI2.1))

2 x USB

RJ 45 (LAN)              

Micro SD kártya slot

Common interface / CI+           

Antenna In (RF)       

Sat In      

Audio kimenet / Headphone Jack

Digitális optikai audio kimenet

Mini kompozit/CVBS + audio bemenet      

                 

EGYEBEK

EAN: 5903802465822

Méret állvánnyal (W x H x D in mm): 1231 x 760 x 265

Méret állvány nélkül (W x H x D in mm): 1231 x 718 x 91

Talpak közötti távolság mm : 1111

Nettó súly állvánnyal (kg): 15,6 

Nettó súly állvány nélkül (kg): 11

Vesa standard: 400 x 300