Sharp
5903802462722

5903802462722
36 hónap

4K Ultra HD Android TV™ Quantum Dot technológiával
Teljes alumíniumból készült, vékony, keret nélküli kialakítás
HDMI 2.1 eARC-vel és ALLM-mel
Dolby Vision™ - mozi ihletésű HDR
Dolby Atmos® - teljes 360°-os hangélmény
DTS:X magával ragadó hangzás
DTS Virtual:X 3D hang utófeldolgozás
HARMAN/KARDON® hibrid hangszórórendszer
AQUOS UltraClear videó processzor
AQUOS Smooth Motion - képkocka interpolációs technológia
Fényérzékelő optikai képvezérléssel (OPC)

 

A Sharp 55EQ4EA a Quantum Dot technológia - Q-COLOUR - segítségével a lehető legnagyobb színskálát jeleníti meg.

Bármilyen HDR vagy Dolby Vision tartalom élethűen, tökéletes színvisszaadással jelenik meg.

 A hibrid Harman/Kardon hangrendszer egyedülálló hangszóró-összeállítással rendelkezik - elölről tüzelő magas- és lentről tüzelő mélysugárzókkal. Ez a kombináció tökéletes hangtisztaságot és szilárd basszusreprodukciót biztosít.

A fejlett dts Virtual:X és Dolby Atmos technológiák virtuális magasságot és többcsatornás virtuális térhatást biztosítanak a legjobb otthoni moziélmény érdekében.

A beépített Google Assistant gyors és hasznos támogatást nyújt, és a hangvezérlésnek köszönhetően egyszerűvé teszi a kezelést.

 

Egyedülálló és gyönyörű keret nélküli kialakítás alumínium házzal

Érezze az időtlen stílust és a nagyszerű kialakítást, amely új Sharp TV készülékét a belső tér következő harmonikus elemévé teszi. A nemes alumíniumötvözetből készült, keret nélküli, központi lábon elhelyezett készülék úgy tűnik, mintha lebegne a felület felett. Hogy még jobban kiemeljük a tévé stílusát, és még több választási lehetőséget biztosítsunk Önnek, kétféle kialakítást javasoltunk; az egyik fekete, bordázott hangszórófedéllel, vagy a high-end Hi-Fi berendezésekre utalva - ezüst - perforált hangszórófedéllel. Filozófiánk szerint a TV-nek nemcsak a legjobb minőségű képet kell megjelenítenie, hanem stílusos kialakításúnak és a legjobb minőségű anyagokból kell lennie. Egyszóval - Sharp EQ sorozat.

 

A Harman által kifejezetten az EQ sorozathoz tervezett egyedi hangmegoldás

A stílusos dizájn és a funkcionalitás ötvözése volt a cél az audio rendszer megoldásának megalkotásakor is. A hangszórók elülső rácsa úgy lett kialakítva, hogy tiszta és torzításmentes hangzás jusson el a fülébe. A kristálytiszta párbeszédek és a gazdag háttérzene a Harman / Kardonnal való együttműködés eredménye, amely egy egyedülálló kétutas audio rendszer létrehozását eredményezte, a közép- és magas hangok frontális, irányított reprodukciójával, valamint a basszus lefelé irányuló visszhangjával. Mindezt csatornánkként közel 500 ccm kapacitású burkolatokba zárva; ez egyedülálló a televíziók világában. A magas hangok közvetlenül az Ön füléhez jutnak el, biztosítva a párbeszédek tökéletes vételét, míg a mély hangok a felületről, amelyen a tévé áll, visszaverődnek és jól terjednek a szobában. Ezenkívül az erősítő újratervezett teljesítményútja lehetővé tette, hogy a harmonikus torzítási tényező (THD) ne haladja meg az 1%-ot. Ez gyakorlatilag tízszer jobb, mint a hagyományos TV-megoldások.