Braun
4210201391722

4210201391722
24 hónap

Series 8 8417s Wet&Dry borotva töltőállvánnyal és utazótokkal, ezüst.

  • Üdvözöljük a Braun Series 8 borotvák magasabb szintjén: elektromos borotva férfiaknak az erőteljes, mégis kíméletes borotválkozásért.
  • Segít még több szőrszálat eltávolítani: ez a borotva a Braun egyedülálló, 10 000 mikrorezgéses Sonic technológiáját alkalmazza, melynek köszönhetően gyengéden siklik a bőrön.
  • Magasabb szintű simaság még a problémás területeken is: ez az elektromos borotva 40°-ban billenő fejjel és lebegő vágóelemekkel rendelkezik, melyek automatikusan igazodnak az arckontúrhoz, így az arc bármely részén alaposan vágnak és kíméletesek a bőrhöz.
  • Nagy teljesítményű akkumulátor: a borotva Li-Ion akkumulátora 1 óra üzemidőt biztosít. Az utolsó pillanatban végzett borotválkozáshoz 5 perces gyorstöltési opció is rendelkezésre áll.
  • Németországban készült: ez a férfiaknak készült elektromos borotva 100%-ban vízálló, és akár borotvahabbal, borotvazselével vagy zuhany alatt is használható.

 

Üdvözöljük a borotválkozás magasabb szintjén!

Üdvözöljük a borotválkozás magasabb szintjén

A Braun Series 8 borotvával nem kell választania az alapos borotválkozás és a kíméletesség között. Az innovatív Sonic technológia, amely 10 000 mikrorezgést végez, több szőrszálat távolít el, miközben gyengéden siklik a bőrön.

 

Alaposság mindenhol

Alaposság mindenhol

A kompakt, 40°-os szögben billenő fej szorosan követi az arc vonalait, így akár 0,05 mm-es gyengéd és alapos borotválkozást tesz lehetővé – még a nehezen elérhető területeken is.

 

Hatékony, mégis kíméletes borotválkozás – még sűrű szakáll esetén is

Hatékony, mégis kíméletes borotválkozás – még sűrű szakáll esetén is

A Braun egyedülálló, 10 000 rezgéses Sonic technológiája minden gyengéd mozdulattal több szőrszálat ragad meg. Az AutoSense technológia még a legdúsabb szakállon is hatékony borotválkozást biztosít.

 

Precíz borotválkozás és trimmelés

Precíz borotválkozás és trimmelés

A hosszú szőrszálak nyírásához használjon precíziós trimmelőt. A precíziós kapcsoló rögzíti a borotvafejet, és lehetővé teszi a problémás szőrszálak könnyű megragadását – páratlan pontosságot és irányíthatóságot kínálva.A hosszú szőrszálak nyírásához használjon precíziós trimmelőt.

Igazodik minden szakálltípushoz

Igazodik minden szakálltípushoz

A borotva AutoSense technológiája érzékeli a szakáll típusát, és extra teljesítményt nyújt pontosan ott, ahol szükséges, így még a legsűrűbb szakáll esetén is hatékony borotválkozást biztosít.

 

A felfrissülés élményét nyújtja

A felfrissülés élményét nyújtja

Mivel 100%-ban vízálló, nyugodtan használhatja Series 8 készülékét borotvahabbal, borotvazselével vagy akár a zuhany alatt is a gyengéd és frissítő borotválkozási élményért.

 

Hatékony üzemidő

Hatékony üzemidő

A nagy teljesítményű Li-Ion akkumulátor 60 percnyi használatot tesz lehetővé, és 5 perces gyorstöltési opciót kínál.