BEEM
4060449030224

4060449030224
24 hónap

PROFESSZIONÁLIS: Kiváló minőségű, elektromos rozsdamentes acélból készült szamovár lefolyócsappal forró víz és tea készítéséhez.

Mindenkinek elegendő: 3 literes víztartály és 1 literes teáskanna a folyamatos teázáshoz otthon vagy a vendéglátóiparban.

MULTIPLE FUNKCIÓK: A fokozatmentesen szabályozható hőmérséklet-szabályozással a teát a kívánt hőmérsékleten tartja melegen.

DESIGN & FUNKCIÓ: Nagy teljesítményű, max. 2200 W-os, kiváló minőségű rozsdamentes acél házzal és finom, aranyszínű applikációkkal.

HOTEL & GASTRO: A teafőző kereskedelmi és otthoni felhasználásra egyaránt alkalmas.

Leírás

Ki ne ismerné azt a kellemes érzést, amikor egy csésze aromás teával ellazulva egy pillanatra kiszakad a mindennapokból?

A BEEM TEA-CLASSIC szamovárral - 3 l, ez a kényeztető pillanat már az előkészítés során elkezdődik. A max. 2200 wattos teljesítmény, a fokozatmentesen állítható termosztát és egyéb kényelmi funkciók biztosítják, hogy a tea pillanatok alatt elkészüljön, és az aroma a lehető legjobban kifejlődjön.

3 literes űrtartalmának köszönhetően ez a szamovár éppúgy alkalmas az otthoni irodában csészéről csészére történő nyugodt teázásra, mint a családi ünnepségekre vagy egy szálloda vendégszobájában a tea kényelmes felszolgálásához. Ez a modell optikailag kompakt termékméreteivel és elegáns aranyszínű alkalmazásával nyűgöz le - és így a magas színvonalú teakészítést képviseli, akár otthon, akár a vendéglátóiparban. Alkalmas professzionális és kereskedelmi használatra.