MIDEA
5991326500570

5991326500570
24 hónap

Legfontosabb tulajdonságok:


Vezeték nélküli, akkumulátoros
Akár 20 perc használat / töltés
Könnyű és sokoldalú használat
Mosható HEPA szűrő
Töltést jelző LED fény
Teljesítmény: 120W
Kiegészítő szívófej
Könnyen üríthető portartály
Falra szerelhető töltőállomás
Termék súly: 2,5 kg
Termék méret (hossz x szél x mag) : 110 x 25 x 20 cm


A Midea PowerPlush P300 kézi porszívó könnyű, mindössze csak 2,5 kg. Használata egyszerű, egy gombos, könnyed és sokoldalú. A beépített akkumulátornak és különböző szívófejeinek köszönhetően univerzálisan
használható, legyen szó az otthonáról vagy akár az autója tisztán tartásáról. A portartály praktikus, könnyen üríthető és mosható. A mozgékony motorikus fej segít a nehezebben megközelíthető alacsony hasmagasságú bútorok alatti
szennyeződéseket is könnyedén elérni. Praktikus falra szerelhető töltő állomás tartozik a porszívóhoz, amelynek segítségével még egyszerűbbé válik a tárolás és a töltés , emellett a kiegészítő tartozékokat is tárolására is képes.
A Midea PowerPlush P300 kézi porszívó akár 20 perces üzemidővel, több felületen, különböző fejek használatával univerzális társként felel a tisztaságért. Nincs zavaró kábel, csak praktikus és gyors tisztítás.


Könnyű. Mobilis. Gyors.
 

A Midea Group a világ legnagyobb kisháztartási gép és nagyháztartási gép gyártója.

Forrás: Euromonitor International Limited; Consumer Appliances 20ed, per consumer appliance defined to include production of dishwashers/ refrigeration appliance/ home laundry appliances/ large cooking appliance/ microwaves/ air conditioners, producer volume in units, 2019 data."