Candy
8059019037356

8059019037356
24 hónap

7 kg, A+, 49 cm mély, Easy Case - víztartály az ajtóban, érintőkijelző, WiFi kapcsolódás, 4 szárítási hőfok, applikáción keresztül elérhető extra programok,
késleltetett indítás, nedvességérzékelő,
kétirányú dobmozgás
Méret: 60x48,6x85 cm

RapidÓ

A Candy RapidÓ a leggyorsabb és legkényelmesebb szárítógép, amelyet valaha terveztek, hogy a ruhaneműk mindennapi szárítását minden eddiginél egyszerűbbé és intelligensebbé tegye. 7 gyors ciklusból álló készlettel rendelkezik, kevesebb mint 90 perc alatt.

 

GYORSPROGRAMOK

A Candy a gyorsprogramok teljes sorozatát kínálja, 30 és 90 perc között, a mindennapi szárítási igények kielégítésére. Sokoldalú, gyors és megbízható szárítógép a legjobb megoldás az idő és az energia leghatékonyabb kihasználására.

 

NINCSENEK HATÁROK

Lehetővé teszi a szárító- és a mosógép vagy egyéb készülékek egyidejű használatát, az áramkör túlterhelésének veszélye nélkül.

 

CSINÁLD OKOSABBAN

A WiFi-csatlakozás és a hOn alkalmazás sokféle intelligens funkciót kínál, mint például a távvezérlés, szárítási tippek, statisztikák és hibaellenőrzések.

 

TÖBB MINT 20 EXTRA PROGRAM

A Candy hOn applikáció segítségével okostelefonnal is lehet kapcsolódni a szárítógéphez, és ezáltal használhatók a Smart Touch kínálta lehetőségek. Több mint 20 további szárítási ciklus tölthető le és indítható el.

 

KOMPAKT MÉRET, KIEMELKEDŐ EREDMÉNYEK

A csupán 49 cm mélységű készülék a keskeny mosógépek tetejére rögzíthető, így még több helyet takaríthatsz meg.

 

EASY CASE

Az ajtóba helyezett tartály egyedülálló ergonomikus alakjának, az új fogantyúnak és a praktikus kiöntőnek köszönhetően rendkívül könnyű és kényelmes a kondenz vizet kiüríteni. Az Easy Case tartály lehetővé teszi a víz újrafelhasználását is, például vasalásához.

 

GYEREKJÁTÉK A VASALÁS

Csökkentsd a vasalási időt akár a felére a Super Easy Iron funkciónak köszönhetően. Az intelligens rendszer érzékeli a megfelelő nedvességszintet, és a speciális váltakozó dobmozgás csökkenti a gyűrődéseket és a ruhák összegabalyodását.

 

ITT A MEGTAKARÍTÁS IDEJE

A Candy törődik a környezettel is - energiapazarlás nélkül és ruháid optimális védelme mellett akár egy kis ruhadarabot is száríthatsz, 1 kg-tól a maximális töltetig. A Candy a tökéletes megoldást találta ki: akár 70% -os energiamegtakarítást, és persze idő- és pénzmegtakarítást tesz lehetővé speciális súlyérzékelővel, amely a kívánt szárazsági fok elérésekor automatikusan leállítja a ciklust.

 

HELYETTED IS EMLÉKSZIK

Nem kell emlékezned a kedvenc ciklusodra: mentsd el magadnak az ÚJ KEDVENC (NEW FAVORITE) funkcióval. A megfelelő program a következő használatkor is elérhető lesz.

 

VÁLASZD KI A LEGMEGFELELŐBB IDŐPONTOT A RUHÁK SZÁRÍTÁSÁRA.

Az új Candy szárítógép egyszerűbbé teszi a napjaidat – ennek érdekében a szárítási ciklusokat preferenciáidtól függően, akár 24 óráig késleltetheted. Ezzel a beállítással akár éjszaka is elindíthatod a ciklust, előnyben részesítve az éjszakai áramot és ezáltal az alacsonyabb fogyasztást, vagy például akkorra időzítheted, amíg a munkahelyeden vagy, hogy az összes ruhadarab megszáradjon, mire hazaérsz.

 

BESZÉLJ A SZÁRÍTÓGÉPHEZ

Hogyan szárítsd a kedvenc farmered? Kérdezd meg a szárítógépet - okostelefonod vagy digitális asszisztensed és a Candy applikáció segítségével beszélhetsz a készülékhez, és az válaszolni is fog.

 

KÉNYELEM

A Candy Rapid'O úgy lett kialakítva, hogy minimalizálja a be- és kipakoláshoz szükséges erőfeszítéseket a piacon található nagyobb és magasabb betöltő nyílásnak és a forradalmi Touch Console kezelőfelületnek köszönhetően.

 

JÓ KEZEKBEN A GYAPJÚ

Új szárítógéped tudja kezelni a gyapjúból készült ruhadarabokat is, hőmérséklet-szabályozással és speciális dobmozgással. Ez azt jelenti, hogy nem kell tartanod a legkényesebb tárgyaid megrongálódásától: egyszerűen állítsd be a Woolmark által jóváhagyott gyapjúprogramot, és a szárító megakadályozza a bolyhosodást azáltal, hogy korlátozza a ruhák közötti súrlódást és gondosan szabályozza a hőmérsékletet.

 

Műszaki adatok  

FŐ JELLEMZŐK

 

Modellnév

RO4H7A1TEX-S

EAN kód

8059019037356

Szárító típusa

Slim

Beépíthető / Szabadon álló

Szabadon álló

Szárítási kapacitás (kg)

7

TECHNIKAI JELLEMZŐK

 

Kapcsolódás

Távezzérlés és extra tartalom (WiFi)

Applikáció

hOn

Dob anyaga

Inox

Dob mérete (l)

99

Víztartály elhelyezése

Ajtóban

Kijelző

5D

Feszültség (V)

220-240

Állítható magasságú lábak

Igen

Csatlakozó

Európai

PROGRAMOK ÉS FUNKCIÓK

 

Woolmark jelzés

Igen

Programok száma

15+1

Késleltetett indítás

Igen (1-24 ó)

Program vége jelzés

Igen

KÜLSŐ JELLEMZŐK

 

Szín

fehér

Ajtó színe

fehér

Ajtó

Átlátszó, Easy Case víztartállyal

TELJESÍTMÉNY

 

Energiahatékonysági osztály

A+

Éves energiafogyasztás (kWh)

269

Kondenzáció energiahatékonysági osztálya

B

Energiafogyasztás teljes terhelésnél

2,25

Energiafogyasztás részleges terhelésnél

1,2