Sharp
4974019954172

4974019954172
24 hónap

Legfontosabb tulajdonságok:

Pozitív és negatív ionokat kibocsátó plazmaklaszteres iontechnológia, mely hatékony:
- baktériumok, vírusok, allergének, penészgombák elpusztításában
- szagok és statikus elektromosság eltávolításában

Hatékony légtisztítás a hármas szűrőrendszernek köszönhetően

A levegő 20°-os hátsó kifúvása által garantált tökéletes légkeringés

Ionzuhany üzemmód az extra magas ionsűrűségért

Javítja a bőr nedvességtartalmát

Levegőáramlás: 48 - 306 m³/h

A Sharp UA-PG50E-W egy rendkívül elegáns, kedvező árú és hatékony légtisztító készülék Plazmacluster ionizációval, amely legfeljebb 40 m2-es helyiségekbe (akár 306 m3/h) alkalmas. Bevált és hatékony 3 szintű szűrőrendszert alkalmaz, amely biztosítja a mechanikai, biológiai és gáznemű szennyezőanyagok közel 100%-os eltávolítását. A nagy hatékonyságú HEPA H13 szűrő használata miatt ez a légtisztító különösen ajánlott allergiások, asztmások és krónikus felső légúti betegségekben szenvedők számára.

Szűrők

Nagy teljesítményű szűrők biztosítják a szennyező anyagok hatékony eltávolítását. A Sharp UA-PG50E-W intelligens légtisztítóval a szennyezett levegő a készülék hátsó paneljén keresztül szívódik be, amely egyben nem eltávolítható előszűrőként is szolgál. Megfogja a port és más levegőben lévő részecskéket. A szűrés következő lépcsője egy aktív szénszűrő, amely elnyeli a kellemetlen szagokat és eltávolítja a gáznemű szennyezőanyagokat. Emellett semlegesíti az olyan illékony szerves vegyületeket, mint a benzo(a)pirén vagy a formaldehid.

A szűrés harmadik fokozata egy kiváló minőségű HEPA H13 szűrő. Ennek köszönhetően a mindössze 0,3 mikron átmérőjű részecskék többsége megállítható. Védelmet nyújt a PM2,5 és PM10 részecskék, azaz a veszélyes szmog fő összetevői, a legtöbb vírus, baktérium, valamint az állati és növényi eredetű inhalációs allergének ellen. Legalább 99,97%-os hatékonyságot ér el. A szénszűrő és a H13 hepa-szűrő élettartama akár 10 év is lehet, így a Sharp UA-PG50E-W intelligens légtisztító nemcsak hatékony, de gazdaságos is.

Érzékelők

Az intelligens Sharp UA-PG50E-W légtisztító 2 érzékelőt használ a levegő minőségének értékelésére: por és szag. Ezeknek köszönhetően van egy automatikus üzemmód, amely reagál a helyiség aktuális szennyezettségi szintjére, így a légtisztító használójának nem kell működtetnie azt.

A ventilátor felgyorsul, ha sok por és/vagy káros gáz van a levegőben, és lelassul, ha a levegő tiszta lesz. Az érzékelők érzékenysége 3 tartományban állítható (alacsony, közepes, magas).

Üzemmódok

A légtisztító 3 manuális üzemmóddal is rendelkezik, ahol a felhasználó dönti el a légszűrés intenzitását. A készülék alvó üzemmódot is kínál, ahol a kijelzők elhalványulnak, és a légtisztító a csendes működést helyezi előtérbe. Ez a beállítás rendkívül hasznos a légtisztító hálószobai használatához.

A Sharp UA-PG50E-W légtisztító készülék aranyszínűre festett paneljével és a készülék tetején található különleges dizájnnal hívja fel magára a figyelmet. A 20°-os szögben elhelyezett légkivezető biztosítja a por hatékony eltávolítását még a helyiség alsó részeiből is. Csendes (23 dB-től) és energiatakarékos (alvó üzemmódban 4 W-tól), a szűrők hosszú élettartama pedig alacsony üzemeltetési költségeket biztosít.

Hatékony allergia elleni tisztító a Plasmacluster technológiával

A Sharp UA-PG50E-W légtisztító nagy teljesítményű HD7000 iongenerátorral van felszerelve. 7000/cm3 sűrűségű pozitív és negatív ionklasztereket bocsát ki a helyiségbe. Ez a töltés egyrészt biztosítja a kellemes közérzetet a biztosított ionegyensúlynak köszönhetően, másrészt pedig erős fertőtlenítő töltés biztosítja az állati és növényi eredetű állati és élettelen kórokozók (baktériumok, vírusok, penészgombák, allergén fehérjék stb.) hatékony inaktiválását. Az egyedülálló és szabadalmaztatott Sharp Plasmacluster technológiát többször tesztelték és díjazták hatékonyságát és biztonságosságát.

 A Plazmacluster-ionok előnyeit kihasználó speciális programok

Ion zuhany

Mint minden Sharp intelligens légtisztító készülék esetében, itt is élvezheti a speciális Plasmacluster ionzuhany üzemmódot. Ebben az üzemmódban az UA-PG50E-W légtisztító 10 percig nagy sebességgel működik, és erőteljes ionáramot bocsát ki, amelynek célja, hogy csökkentse a szennyező anyagok statikus elektromosságát, és a helyiségbe indukálja azokat. Ezután 50 percen keresztül maximalizálja a porérzékelő érzékenységét, hogy a szűrőkön keresztül a legnagyobb légáramlást érje el, és hatékonyan távolítsa el a levegőből a felkavart és lebegő szennyeződéseket.

Levegőtisztaság-jelző
A Sharp UA-PG50E-W légtisztító por- és szagjelzővel rendelkezik, amely egy 3 pontos színskálán mutatja az aktuális teljes szennyezettséget:
zöld - tiszta levegőt jelez,
narancssárga - mérsékelten szennyezett levegőt jelez,
piros - nagyon szennyezett levegőt jelent.
 
További komfort funkciók
A felhasználó szabályozhatja a por- és szagjelző fényerejét. A tisztító működésének hatékony irányításához pedig hasznos funkció a TIMER (időzítő), amely lehetővé teszi a tisztító automatikus kikapcsolásának programozását 2, 4 vagy 8 órával későbbre.
 
Műszaki leírás
 
Termék típusa: UA-PG50E-W
Légtisztító típusa: Plasmacluster ION – Hármas szűrő rendszer
Légtisztítás technológiája: Pozitív és negatív ionokat kibocsátó plazmaklaszter iontechnológia a baktériumok, vírusok, allergének, penészgombák elpusztítására, a szagok és a statikus elektromosság eltávolítása, a bőr nedvességtartalmának javítására      
PCI funkció / Ion funkció: PCI / 7000
Szűrőrendszer: előszűrő, szagszűrő, HEPA-szűrő
Beállítások: 4 beállítási lehetőség – auto / max / min / alvás
Légáramlási szög: 20°
Integrált érzékelők: porérzékelő, szagérzékelő
Alkalmazható helyiség mérete: max. 40nm2
Levegőáramlás: 48 - 306 m³/h
Zajszint: 23-52 (dB)
A szűrők élettartama: 10 év
 
További funkciók
 
Levegőtisztaság-jelző
Szűrőcsere-jelző
Időzítő: 2, 4, 8 óra                                                 
 
Egyéb
 
Ház színe/anyaga: fehér/műanyag
Fogyasztás: 2,5 - 20 W
Készenléti energiafogyasztás:0.6 W
Mérete: 383 x 540 x 209 (Sz x H x M mm-ben)
Csomagolás: 450 x 610 x 280 (Sz x H x M mm-ben)
Nettó súly: 5,1 KG
Csomagolás tartalma: Termék, kézikönyv, jótállási jegy
EAN: 4974019954172