Kb. 21 m2 alapterületű szobához ajánlott

Védje lakása levegőjét a Sharp Plasmacluster légtisztítókkal

Otthonaink levegője egyre gyakrabban szennyezettebb, mint a külső levegő. A szmog különböző anyagokból: PM2,5 és PM10
szálló porból, ózonból (O3), nitrogén-dioxidból (NO2), policiklusos aromás szénhidrogénekből (WWA) és a tüzelésből származó illékony szerves vegyületekből (VOC) áll. A szmog, de még egy egyszerű házi kandalló is számos betegség forrása lehet. A légszennyezés veszélyt jelent az asztmásokra, az allergiásokra, a kismamákra és a gyerekekre, allergiás reakciókat, asztmás rohamot, légzési nehézségeket, köhögést,  szívpanaszokat okozhat. A túl száraz levegő kiszárítja a légutakat borító nyálkahártyát, bőrreakciókat, szemviszketést, torokfájást és megfázást okozhat. A biológiai szennyezés szintén komoly kockázatot jelent az emberi szervezetre. Nap mint nap baktériumok, vírusok, poratkák, penész és más gombafajták, valamint pollen támadásának vagyunk kitéve.

Ezeket a kockázati tényezőket a szó szoros értelmében kiszűri a Sharp Plasmacluster légtisztító.

A Sharp légtisztítók előnyei
Szeretné, hogy otthona levegője a lehető legjobb legyen? Ebben segítenek Önnek az eredeti Plasmacluster Ion technológiával készült
Sharp légtisztítók. Az egész világon több millió ház és lakás levegőjét teszik allergén-, penész-, gomba- és szennyezésmentessé. Egyes modellek automatikus páraszabályozással is rendelkeznek, így Ön és szerettei minden egyes lélegzetvételt élvezni fognak tiszta és egészséges lakásukban.

Plasmacluster Ion Ionizációs légtisztító
A Plasmacluster ionok a természetben megtalálható pozitív és negatív töltetű ionok megfelelői, ezért sűrűségtől függetlenül biztonságosak az emberekre és az állatokra. A Plasmacluster Ion készülék szabadalmazott ionizációs technológiája számos előnnyel rendelkezik. Eltávolítja és vízrészecskékké változtatja a vírusokat, a baktériumokat és a penészspórákat. Semlegesíti a szagokat, így a dohányfüstöt is.

HEPA szűrő
A HEPA szűrő a 0,3 µm átmérőjű porszemcsék – köztük a PM10 és PM2,5 szálló por - 99,97%-át kiszűri a légtisztítón átáramló levegőből.  Hasonló sorsra jut a dohányfüst és mindenfajta fű, fa- és virágpollen is, ami remek hír az allergiások számára. Az állatszőr allergiát okozó részecskék szintén a HEPA szűrőben landolnak.

Párásító teljesítmény: 350ml/óra

Tartály kapacitás: 1,8 l

Légáramlat : 52-180m3/óra

4 beállítás: auto/maximum/alacsony/alvás

Pontfúvás funkció - A Spot Mode üzemmódban a Plasmacluster ionokat egy meghatározott pont felé fújja a készülék óriási, 7000-szeres vagy akár 25000-szeres sűrűségben. A pontfúvás semlegesíti a szagokat és a ruhákon, a kanapén, a függönyökön és más helyeken összegyűlő mikroorganizmusokat és egyéb anyagokat (az UA-HG termékcsaládban érhető el)

Porszint kijelzés

Por/nedvesség/hőmérséklet szenzor

Időzítő

Zajszínt: 21-48dB

Műanyag ház

Logisztikai információk:

EAN kód: 4974019954189

Doboz mérete: 427x 254x634mm

Termék mérete: 380 x 197 x 570mm

Termék súlya: 7,2kg