Sharp
4974019102047

4974019102047
24 hónap

 

Kb. 28nm2 alapterülethez ajánlott

Védje lakása levegőjét a Sharp Plasmacluster légtisztítókkal

Otthonaink levegője egyre gyakrabban szennyezettebb, mint a külső levegő. A szmog különböző anyagokból: PM2,5 és PM10
szálló porból, ózonból (O3), nitrogén-dioxidból (NO2), policiklusos aromás szénhidrogénekből (WWA) és a tüzelésből származó illékony szerves vegyületekből (VOC) áll. A szmog, de még egy egyszerű házi kandalló is számos betegség forrása lehet. A légszennyezés veszélyt jelent az asztmásokra, az allergiásokra, a kismamákra és a gyerekekre, allergiás reakciókat, asztmás rohamot, légzési nehézségeket, köhögést,  szívpanaszokat okozhat. A túl száraz levegő kiszárítja a légutakat borító nyálkahártyát, bőrreakciókat, szemviszketést, torokfájást és megfázást okozhat. A biológiai szennyezés szintén komoly kockázatot jelent az emberi szervezetre. Nap mint nap baktériumok, vírusok, poratkák, penész és más gombafajták, valamint pollen támadásának vagyunk kitéve.

Ezeket a kockázati tényezőket a szó szoros értelmében kiszűri a Sharp Plasmacluster légtisztító.

A Sharp légtisztítók előnyei
Szeretné, hogy otthona levegője a lehető legjobb legyen? Ebben segítenek Önnek az eredeti Plasmacluster Ion technológiával készült
Sharp légtisztítók. Az egész világon több millió ház és lakás levegőjét teszik allergén-, penész-, gomba- és szennyezésmentessé. Egyes modellek automatikus páraszabályozással is rendelkeznek, így Ön és szerettei minden egyes lélegzetvételt élvezni fognak tiszta és egészséges lakásukban.

Plasmacluster Ion Ionizációs légtisztító
A Plasmacluster ionok a természetben megtalálható pozitív és negatív töltetű ionok megfelelői, ezért sűrűségtől függetlenül biztonságosak az emberekre és az állatokra. A Plasmacluster Ion készülék szabadalmazott ionizációs technológiája számos előnnyel rendelkezik. Eltávolítja és vízrészecskékké változtatja a vírusokat, a baktériumokat és a penészspórákat. Semlegesíti a szagokat, így
a dohányfüstöt is.

HEPA szűrő
A HEPA szűrő a 0,3 µm átmérőjű porszemcsék – köztük a PM10 és PM2,5 szálló por - 99,97%-át kiszűri a légtisztítón átáramló levegőből.  Hasonló sorsra jut a dohányfüst és mindenfajta fű, fa- és virágpollen is, ami remek hír az allergiások számára. Az állatszőr allergiát okozó részecskék szintén a HEPA szűrőben landolnak.

Szénszűrő
Az aktív szén elnyeli a kellemetlen szagokat és káros gázokat. A szénszűrő legjobb változata még a nitrogén-oxidot és a kén-dioxidot is magába szívja

Funkciók
A légtisztító csatlakoztatás után azonnal működésre készen áll. A levegő minőségét ellenőrző érzékelők a szennyezőanyagok mennyiségének megfelelően szabályozzák a ventilátor működését, hogy minél gyorsabban megtisztítsák tőlük a helyiség levegőjét.
 

Pollen — pollenmentes funkcióban az érzékelő a legalacsonyabb pollenszintre is reagál, így a készülék azonnal észleli és eltávolítja
a levegőből a virágport és a szennyeződéseket.
Clean Ion Shower — alváshoz készíti elő a helyiséget.  Tíz percig erős levegőfúvással, nagy sűrűségben bocsátja ki a Plasmacluster ionokat, eltünteti a port, csökkenti az elektrosztatikus töltést,  majd hatvan percre párásító üzemmódba kapcsol.
Éjszakai üzemmód — a készülék a lehető leghalkabban dolgozik, hogy ne zavarja a háziak álmát.
Timer — ezzel a funkcióval úgy programozhatja be a légtisztítót, hogy ha hazaér, tiszta legyen a levegő, és akkor sem kell emlékeznie arra, hogy kikapcsolja, amikor reggel munkába indul.
Auto Louver — a levegőfúvó zsalu automatikus nyitása és zárása.
Autorestart — áramszünet esetén ez a funkció memorizálja az utolsó beállított üzemmódot.
Gyerekzár — megakadályozza, hogy a gyerekek bekapcsolhassák a készüléket.
Kerekek és fogantyúk — ezek a készülék házában található elemek jelentősen megkönnyítik a mozgatást
 

 

Több légtisztító technológia egyedülálló kombinációja
Plasmacluster iongenerátor
Hármas szűrőrendszer
Párásító
 

Automatikus üzemmód

Érzékelőrendszere folyamatosan méri a légminőséget, és úgy irányítja a készülék működését, hogy a levegő tiszta és megfelelő páratartalmú legyen

 

Frissít
A Plasmacluster ionok úgy tisztítják meg a levegőt, mint a természetes környezetben létrejövő pozitív és negatív töltetű ionok.
 

Védi egészségünket
A Plasmacluster ionok közömbösítik a baktériumokat, a vírusokat, a gombákat, az allergéneket, a poratkákat ill. a kellemetlen szagokat, és hidratálják a bőrt.


Semlegesíti az elektrosztatikus töltést
A különböző anyagok pozitív és negatív töltéssel is feltöltődhetnek. A Plasmacluster ionok csökkentikaz elektrosztatikus töltést.
 

Eltávolítja a port
Az alapszűrőn fennakadnak a porszemek és a levegő- ben szálló egyéb nagyméretű részecskék.


Csökkenti a kellemetlen szagokat
A szénszűrő a háztartás számos kellemetlen szagát kiszűri


Csökkenti a pollen és a penészspórák mennyiségét
Az új HEPA szűrő a 0,3 µm átmérőjű részecskék (így a PM10 és PM2,5) 99,97 %-át kiszűri a levegőből.


Tartós szűrők
A HEPA szűrők és a szénszűrők akár 10 éven keresztül is használhatók, a párásító szűrőt szintén tízévente ajánlott cserélni.

 

Párásít
A természetes párolgást biztosító párásító csökkenti az arcüreg problémákat és a száraz levegő okozta panaszokat