BEEM
4060449039807

4060449039807
24 hónap

KOMPAKT TELJESÍTMÉNY: A 150 wattos elektromos kávédaráló egy gombnyomással friss, aromás kávéporrá alakítja a kávébabot.

EGYÉNI ÍZ: Az őrlési fok pontosan beállítható 15 fokozatban a finomtól a durváig, és bármilyen kávékészítési módszerhez igazítható.

PONTOS ÉS GONDOS: A kúpos daráló rozsdamentes acélból készült, és a hatékony technológiának köszönhetően megőrzi a teljes aromát.

IDEÁLIS NAGY TÁRSASÁGNAK: Az aromavédő fedéllel ellátott, sötétített kávébabtartályban akár 160 g kávébab is elfér.

EGYSZERŰEN BEÁLLÍTHATÓ: A szükséges mennyiség a forgótárcsával egyedileg és egyszerűen beállítható.

Leírás

A frissen őrölt kávébabok a külön osztályba sorolható aromás kávézás alapját képezik - és aki ismeri a különbséget, az többé nem akarja nélkülözni. A GRIND-INTENSE elektromos kávédaráló -160 g a BEEEM-től maximális felhasználói kényelmet biztosít a legjobb eredményekhez. A nagy teljesítményű, rozsdamentes acélból készült kúpos daráló egy gombnyomásra átalakítja kedvenc kávébabjait illatos, aromával teli kávéporrá.

A 15 választható őrlési fokozat az extra finomtól a durva őrlésig nem hagy kívánnivalót maga után, és a Pour Over-től a filterkávéig vagy az eszpresszóig minden elkészítési specifikációt kiszolgál. A mennyiség a tárcsa elforgatásával állítható be, és a kiválasztott idő letelte után az őrlési folyamat automatikusan befejeződik. Az extra nagy babtartályba 160 gramm bab fér bele, amely tisztításhoz ki is vehető.

A gyűjtőtartályban 100 g fér el, így 100 g kávébab közvetlenül egy őrlési folyamat során őrölhető. A kompakt méret, az elegáns design és a modern funkciók teszik ezt az elektromos kávédarálót minden stílusérzékeny illatszerető számára kötelező darabkává!