BEEM
6040449020126

4060449035106
24 hónap

Kávéfogyasztás az Ön által választott időpontban és elvitelre!

Megvilágított LC kijelző és 24 órás időzítő: Élvezze a kávét várakozás nélkül a 24 órás időzítőnek köszönhetően. A gép a kívánt időpontban automatikusan megkezdi a főzést.

To-go csésze mellékelve: Ez a kávéfőző egy csészével érkezik! A kávé közvetlenül a duplafalú termikus bögrébe főződik, és azonnal elvihető.

Állandó szűrővel: A mosható állandó szűrővel mindig kéznél van a megfelelő szűrő, és nincs szükség a papírszűrők állandó vásárlására! A szűrőbetét könnyen eltávolítható a tisztításhoz.

Modern design: Ez a kávéfőző praktikus formátumával és rozsdamentes acél elemeivel nyűgöz le.

Leírás

A kompakt BEEM THERMO 2 GO egyszűrős kávéfőzővel reggelente frissen főzött kávéval várja a bögréje. A 24 órás időzítőnek köszönhetően kényelmesen "megrendelheti" előző este.

A BEEM THERMO 2 GO egyszűrős kávéfőző a kívánt időpontban automatikusan elkezdi a főzést, és a kávét közvetlenül a praktikus to-go csészébe főzi. Nincs szükség másik kancsóra. A kávé sokáig forró marad a duplafalú termo bögrében, megőrzi aromáját, és bárhová magával viheti. Akár vonaton vagy autóban, akár az egyetemen vagy az irodában - ez a bögre mindig veled van!

A mosható állandó szűrővel mindig kéznél van a megfelelő szűrő, és nem kell folyton papírszűrőket vásárolnia. A szűrőbetét könnyen eltávolítható a tisztításhoz. Fedezze fel a BEEM THERMO 2 GO egyszűrős kávéfőzőt - hogy jól induljon a napja!