BEEM
4060449095452

4060449095452
24 hónap

SMART ÜZEMELTETÉS: A LED-es érintőkijelző különösen egyszerűvé teszi a használatot és a kávé erősségének beállítását.

IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ: Időzítse este, igyon reggel - a kávéfőző a kívánt időpontban automatikusan elkezdi a kávéfőzést.

EGYSZERRE NAGY MENNYISÉG: Az 1,25 literes üvegkanna térfogata 10 csésze kávéhoz elegendő, így ideális a családdal való kávézáshoz.

KÉNYELMES KEZELÉS: Könnyen használható a LED kijelzőnek, a kivehető szűrőbetétnek cseppzárral, az állandó szűrőnek és a melegen tartás funkciónak köszönhetően (akár 35 percig).

PURITÁN DESIGN: Formás megjelenés a rozsdamentes acél alkalmazásoknak köszönhetően, stílusos szimbiózisban az érintőkijelzővel.

Leírás

Mostantól minden nap a frissen főzött filterkávé páratlan aromájával kezdődik!

A BEEM FRESH-AROMA-TOUCH kávéfőző - üvegkancsóval a reggeli aromarúgás a beépített időzítő funkciónak köszönhetően már előző este beprogramozható, és az elkészítés automatikusan elindul a kívánt időpontban. Minden beállítás, beleértve a kávé erősségét is, kényelmesen elvégezhető az érintőkijelzőn keresztül. Az 1,24 literes üvegkancsó elegendő kapacitást kínál akár 10 csésze kávéfogyasztáshoz és a kávé élvezetéhez nagy társaságban, barátokkal, családdal vagy megbeszéléseken.

A BEEM FRESH-AROMA-TOUCH kávéfőző - üvegkancsó ezt magától is megteszi - csak egy a sok kényelmi funkció és extra közül. Az állandó szűrőnek köszönhetően nincs szükség újabb szűrőzsákok vásárlására - a környezet védelme érdekében. A LED-es érintőkijelzővel, a praktikus 24 órás időzítővel és a purista rozsdamentes acél dizájnnal ez a filteres kávéfőző igazi stíluselem minden konyhában.