BEEM
4060449020126

4060449020126
24 hónap

SOKRÉTŰ ALKALMAZÁS: ULKA eszpresszószivattyúval és nyomásmérővel (15 bar), valamint az eszpresszópor és a víz mennyiségének egyéni beállításával.

TEJHAB KÉSZÍTÉSE: Forgatható és kiváló minőségű gőzfúvóka a finom pórusú koronához. Beleértve a tejeskannát.

KÉT THERMOBLOKK: Fűtési rendszer 2 termoblokkal - egy-egy az eszpresszó extrakcióhoz és a gőz előállításához.

EXAKT EXTRAKCIÓ: Elektronikus PID-szabályozás az állandó főzési hőmérsékletért az eszpresszó extrakciója során.

Könnyű tisztítás: vízkőmentesítési funkcióval, kivehető 2,8 literes víztartállyal és aromazárral ellátott babtartállyal.

Leírás

A BEEM GRIND-PROFESSION portafilteres eszpresszógép kúpos őrlővel a funkciók teljes skáláját kínálja, beleértve a kiváló minőségű tartozékokat az olasz kávékülönlegességek elkészítéséhez!

Az erőteljes 15 bar gőznyomás finom crema-t szabadít fel a kávéporból, amely a 30 őrlési beállítással rendelkező kúpos darálóban őrölhető és egyedileg beállítható. A két beépített termoblokknak köszönhetően egyszerre készíthető eszpresszó és mikrotejhab. Az állandó nyomás bármikor leolvasható a nyomáskijelzőn. A kávé és a víz kívánt mennyisége egyénileg is beállítható - a cappuccino, latte macchiato & co. tökéletes otthoni élvezete érdekében.

A kivehető BPA-mentes víztartály és a forgatható tejfúvóka könnyen tisztítható. Integrált tisztítóprogrammal és kiváló minőségű tartozékokkal: rozsdamentes acél tejeskanna, rozsdamentes acél tampon és rozsdamentes acél tisztítókefe. Az olasz kávé élvezetéért, akárcsak kedvenc kávézójában.